Belgische Kust, Brugge & Gent

Om alvast een beetje in de vakantiestemming te komen ( jaja de scholen zijn inmiddels weer begonnen en de vakantie zit er voor de meeste alweer op moet ik nog 3,5 week weken voordat ik 'zomer'vakantie heb ) vertrokken Ilse, Ralf en ik voor een aantal dagen richting de Belgische kust, Brugge & Gent .

Zaterdag ochtend en avond hebben we op het strand doorgebracht, waar we zaterdagavond naar een mooie zonsondergang hebben gekeken..

westende

Zaterdag overdag zijn we Brugge in gegaan, mooie stad, al moet ik eerlijk bekennen dat ik persoonlijk Gent toch wel mooier vond.
Na een wandeling door Brugge besloten we een boottocht te maken door de stad om vervolgens nog wat te shoppen.. Tjaa, sorry Ralf dat krijg je als je met vrouwen op pad gaat (A)

Brugge

Na Brugge besloten we nog even naar Lissewege te rijden, daar zou die avond een licht'feest' gehouden worden, lampjes, kaarsjes, vuur en vuurwerk.. Vol overtuiging vertrokken we naar Lissewege waar we een wandeling maakte door dit kleine dorpje, maar uiteindelijk besloten we voordat het licht'feest' begon terug te gaan naar de kust. ( we hadden geen zin om nog z'n 1.5 uur te moeten wachten )

kerk van Lissewege

Lissewege

Lissewege

Zondag een dagje naar Gent geweest, weer heerlijk weer gehad (ondanks de weersvoorspellingen ) .
Ook hier maakte we een mooi boottocht en bezochten we het kasteel van Gent.

Gent

Gent

gent

Na een geslaagd weekend is het nuhard aftellen tot 21 september .
Sicilie here we come!!!

Hugo

Leuk verhaal! Jullie hebben het gelukkig heel leuk gehad. Alvast veel plezier in italie :P

Hugo

Ik bedoel natuurlijk Sicilie :P

Rian

Je hebt het leuk gehad zo te zien en lezen!
Fijn!!
XXX

Coby

Ziet er mooi uit! Ben er nog nooit geweest, maar ga het zeker in gedachten houden voor een weekendje weg! :D

Liefs!