Kleine update
Heey Allemaal,
Hier weer even een snelle update vanuit hier..
Gisteren de hele dag regen gehad

Veel dingen hier zijn buiten dus toch wel beperkt in wat we gingen doen..
Smorgens dus maar gaan shoppen goed geslaagd bij jawel gewoon de H&M

in de middag maar even een museum bezocht ( MOMA ) niet zo heel boeiend moet ik eerlijk zeggen..!!!
Gisteren avond gegeten in het Hard Rock Cafe ....
Vind het daar altijd zo leuk en gezellig dus daar zullen we vast nog een keer heen gaan om wat te gaan drinken en of wat te gaan eten..!!
Vandaag ook wat regen gehad gelukkig niet zoveel.
Vanmorgen eerst naar het Lincolncenter geweest, hier hebben een rondleiding gekregen in het Ballet theater, Opera theater & nog een theater..
Bij het Ballet theater en het opera theater hebben we een stukje mee mogen kijken bij de repetities van de voorstellingen...
Was wel errug leuk..!! Verder een bezoek gebracht aan het Museum of Natural History ( nog minder boeiend dat dat museum van gisteren

Morgen gaan we een dagje naar Brooklyn daar zijn we nog niet geweest..
Verder zijn we van plan om in ieder geval nog naar een voorstelling op Broadway te gaan( chicago ) en wil ik nog steeds ALL STARS veel goedkoper hier alleen hebben ze hier serieus mijn maat nergens

truste allemaal..!!
Xx
Meis, het klinkt echt als een droom!! Alle dingen die je echt MOET zien, daar gaan jullie gewoon naartoe. Helemaal te gek. Jammer dat het weer een beetje tegenzit! Hier is het ook niets, maar jullie zitten in ieder geval in de leukste stad aller tijden! Geniet nog heel hard en veel!
Veel plezier morgen in Brooklyn! Klinkt erg gaaf allemaal, alleen jammer van het weer. Hier was het vandaag juist ontzettend mooi weer.
Je kaartje is trouwens gisteren hier aangekomen! Leuk, tnx! :D
Mirjam